Doi dintre cei opt supravieţuitori găsiţi vineri în hotelul din centrul Italiei lovit de avalanşă ar putea fi soţia lui Giampiero Parete, bărbatul care a dat alarma privind tragedia, şi fiica acesteia, scrie portalul nextquotidiano.it. De asemenea, încă un copil a fost salvat, scrie La Repubblica. Anterior, presa a scris că soţia şi copiii lui Parete ar fi români.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fetiţa de şase ani este în stare mai gravă şi a fost dusă cu elicopterul la spitalul din Abruzzo. Mama sa a fost dusă la Pescara, unde este internat şi soţul ei.

Autorităţile nu au confirmat oficial identităţile celor opt, limitându-se să spună că este vorba de trei femei, trei bărbaţi şi doi copii.

Potrivit primelor informaţii, supravieţuitorii au reuşit să scape adăpostindu-se într-o debara din zona bucătăriei. Ei au aprins un foc pentru a se încălzi şi ar fi avut acces la câteva alimente.

Echipele de salvare i-ar fi localizat datorită fumului.

Primul contact cu grupul de supravieţuitori a fost stabilit în jurul orei 11 (12 ora României).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.