Alerte de avertizare pentru tiruri cu rachete au sunat duminică dimineaţă în mai multe oraşe de la graniţa cu Gaza, inclusiv la Sderot, care în prezent este evacuat înainte de o posibilă operaţiune terestră a armatei israeliene în Gaza, relatează Times of Israel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În regiune se aud explozii fie de la impactul rachetelor, fie de la interceptarea de către sistemul de apărare antirachetă al Israelului.

O rachetă a lovit o casă din Sderot şi a provocat un incendiu, dar deocamdată nu sunt informaţii despre eventuale victime.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Marea majoritate a celor 30.000 de locuitori din Sderot au părăsit oraşul după o săptămână de tiruri cu rachete trase dinspre Fâşia Gaza, care au provocat numeroase pagube şi victime civile.

Primarul Alon Davidi a anunţat că statul va finanţa şederea locuitorilor din Sderot în hoteluri cel puţin pentru săptămâna următoare, potrivit Jerusalem Post.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.