Secretarul Consiliului Municipal Chişinău, Valeriu Didencu, a primit un mandat de arestare pentru 30 de zile, pe care le va petrece în Penitenciarul 13 din capitala Republicii Moldova, relatează UNIMEDIA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia a fost luată sâmbătă de magistraţii judecătoriei sectorului Buiucani din Chişinău.

 Valeriu Didencu şi doi consilieri au fost reţinuti de CNA, joi. Aceştia sunt vizaţi în dosare de corupere pasivă, trafic de influenţă şi depăşirea atribuţiilor de serviciu.

Secretarul Consiliului Municipal ar fi acceptat diferite sume pentru influenţarea membrilor Consiliului sau altor responsabili din cadrul Primăriei, precum şi a pretins banii unor agenţi economici pentru diferite servicii

Vineri, primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, a fost plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, fiind suspectat de trafic de influenţă, în dosarul construirii parcărilor cu plată din oraş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.