Noul Director de Comunicare de la Casa Albă, Anthony Scaramucci, a anunţat că Sarah Huckabee Sanders va deveni noua purtătoare de cuvânt a administraţiei prezidenţiale de la Washington, după demisia neaşteptată a lui Sean Spicer, scrie The Hill.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Casa Albă a încercat în ultimele luni să ignore zvonurile, potrivit cărora Sarah Huckabee Sanders se pregătea să-l înlocuiască pe Sean Spicer.

Sean Spicer a demisionat din poziţia de purtător de cuvânt al administraţiei prezidenţiale, în semn de protest faţă de înlocuirea directorului de comunicare de la Casa Albă.

Spicer s-a declarat nemulţumit, după ce preşedintele american l-a desemnat pe bancherul Anthony Scaramucci de pe Wall Street pentru a conduce departamentul de comunicare de la Washington.

Însă, responsabilităţile directorului de comunicare erau deja parţial îndeplinite de către Sean Spicer, care a avut un mandat extrem de controversat ca purtător de cuvânt al administraţiei prezidenţiale, în timpul căruia a ajuns să interzică prezenţa camerelor video la conferinţele de presă de la Casa Albă.

Totuşi, Sean Spicer aducea ratinguri importante pentru televiziunile americane, care atrăgeau atenţia asupra declaraţiilor sale contradictorii şi de multe ori nepotrivite cu opiniile exprimate de Donald Trump. 

Sarah Huckabee Sanders este fiica fostului guvernator republican al statului Arkansas, Mike Huckabee.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.