Şapte persoane - inclusiv un copil - au fost rănite luni în regiunea rusă Belgrorod, situată la frontiera cu Ucraina, în atacuri aeriene ucrainene, a acuzat guvernatorul regiunii, Viaceslav Gladkov, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atacurile au vizat mai multe imobile locuite, în districtul Valuisk, a precizat într-o postare pe Telegram Viaceslav Gladkov, care a postat o imagine cu un urs de pluş lângă o fereastră spartă într-una dintre clădirile atinse.

”Districtul municipal Valuisk este sub focul forţelor ucrainene. Potrivit primelor informaţii, şapte persoane au fost rănite, inclusiv un copil, care a suferit o fractură de claviculă”, a anunţat el, precizând că răniţii au fost spitalizaţi.

Atacuri aeriene ucrainene au vizat luni şi două sate din regiunea Kursk, situată de asemenea la frontiera cu Ucraina, potrivit guvernatorului Roman Starovoit.

”Forţe ucrainene au lovit în această (luni) dimineaţa satele Tiotkino şi Popovo-Lejatşi”, fără să facă victime, a anunţat pe Telegram Roman Starovoit, care precizează că aceste atacuri au cauzat o întrerupere parţială a alimentării cu electricitate şi au avariat mai multe maşini.

Guvernatorul Crimeei, Serghei Aksionov, a anunbţat luni că drone au fost lansate, în noaptea de duminică spre luni, asupra peninsulei ucrainene anexate de Rusia în 2014.

Bombardamentele şi atacurile cu drone s-au multiplicat în ultimele săptămâni în regiuni ruseşti situate la frontiera cu Ucraina.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.