Şapte cadavre au fost găsite în Oklahoma, în partea central-sudică a Statelor Unite, în timpul ce poliţia căuta două adolescente date dispărute, dup ce au fost văzute împreună cu un delincvent sexual, anunţă autorităţile, scrie presa americană, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele şapte cadavre nu au fost identificate pentru moment, iar autorităţile nu spun dacă între ele se află sau nu şi cele ale celor două fete date dispărute, în vârstă de 14 şi 16 ani, pe care le căutau, potrivit cotidianului The New York Times (NYT).

Însă căutările adolescentelor au fost suspendate după găsirea cadavrelor în oraşul Henryetta, la sud de Tulsa, declară NYT şeriful comitatului Okmulgee, Eddy Rice.

”Cred că am găsit tot ceea ce căutam în această dimineaţă”, a declarat Rice.

O anchetă cu privire la crimă a fost deschisă, a anunţat el.

Cotidianul local The Tulsa World îl citează pe Eddy Rice dând asigurări că autorităţile cred că două dintre cele şapte cadavre descoprite sunt ale celor două fete date dispărute.

Potrivit cotidianului local, cadavrele au fost găsite pe proprietatea pe care locuieşte un bărbat condamnat în trecut cu privire la agresiuni sexuale, Jesse L. McFadden, în vârstă de 39 de ani.

Un aviz de căutare a fost emis luni, potrivit căruia cele două adolescente au fost văzute ultima oară luni, la ora locală 1.22 (9.22, ora României), la Henryetta, călătotind la bordul unui Chevrolet Avalanche alb împreună cu Jesse L. McFadden.

Jesse L. McFadden urma să compară luni în faţa justiţiei în comitatul Muskogee cu privire la acuzaţii de ”pornografie infantilă şi tentativă de solicitare a unui comportament sexual sau a unei comunicări cu un minor folosinf tehnologia”, potrivit NYT.

El nu s-a prezentat luni la tribunal, iar un mandat de arestare a fost emis pe numele său.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.