Forţele ruse susţin că au zădărnicit luni atacurile cu rachete şi drone ucrainene asupra mai multor regiuni, potrivit unor oficiali.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Apărarea aeriană a Moscovei a doborât patru atacuri cu drone ucrainene deasupra regiunii Kursk şi şapte atacuri cu drone deasupra regiunii Belgorod, au raportat Ministerul rus al Apărării şi oficiali regionali.
 
De asemenea, forţele ruseşti au oprit un atac cu rachete deasupra Sevastopolului, a precizat Ministerul Apărării.
 
Oficialii din zonă nu au raportat pagube semnificative sau victime. 
 
Mihail Razvozhaev, un guvernator al Sevastopolului numit de Rusia, a declarat că "forţele de apărare aeriană au doborât o rachetă" în zona aerodromului militar Belbek din Sevastopol, fără a oferi alte detalii.
 
Cel puţin şase persoane au murit şi cinci au fost rănite în urma bombardamentelor ruseşti de luni în regiunea ucraineană Herson, a anunţat Oleksandr Prokudin, şeful administraţiei militare din regiune, într-o postare actualizată pe reţelele de socializare.
 
"Armata rusă a atacat din nou districtul Dniprovskyi din oraşul Herson. Potrivit informaţiilor preliminare, doi bărbaţi şi o femeie au murit din cauza rănilor suferite", a precizat Prokudin.
Potrivit lui Prokudin, alte trei persoane au fost, de asemenea, rănite şi duse la spital.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.