Rusia a anunţat în noaptea de luni spre marţi că îşi relansează legăturile aeriene cu Regatul Unit şi mai mute ţări europene, suspendate din cauza pandemiei covid-19, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Având în vedere îmbunătăţirea situaţiei epidemiologice în Regatul Unit, (autorităţile ruse au) decis să nu prelungească suspendarea traficului aerian”, care urmează să fie reluat începând de miercuri, a anunţat organul guvernamental rus însărcinat cu luta împotriva covid-19, potrivit agenţiilor ruse de presă.

Rusia îşi va relua zborurile către Austria, Ungaria, Croaţia, Liban, Maroc şi alte ţări începând de la 10 iunie, potrivit aceleiaşi surse.

Suspendarea zborurilor către Turcia, o destinaţie turistică majoră pentru ruşi - milione se duc în această ţară anual - a fost însă prelungită până la 21 iunie.

De la începutul pandemiei, frontierele Rusiei sunt închise în mare parte, însă Moscova le-a redeschis treptat cetăţenilor unui număr de 20 de ţări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.