Premierul britanic Rishi Sunak a declarat luni că Rusia devine un "stat paria", a relatat agenţia de presă britanică PA., citată de CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În comentariile făcute reporterilor care călătoresc cu el la summitul G20 din Bali, Indonezia - primul de când Rusia a invadat Ucraina în februarie - Sunak a spus că este "revelator" faptul că Putin nu va participa la eveniment, a relatat PA.

"Este revelator faptul că Putin nu este acolo. Rusia devine un stat paria şi el nu este acolo pentru a-şi asuma responsabilitatea pentru ceea ce face", a declarat Sunak reporterilor, potrivit PA.

Întrebat cum intenţionează să interacţioneze cu ministrul rus de externe Serghei Lavrov la G20, Sunak a spus că va "profita de ocazie pentru a condamna fără echivoc statul rus şi pe Putin pentru războiul lor detestabil şi ilegal".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.