Artileria rusă a atacat două brigăzi ucrainene şi le-a cauzat pierderi, anunţă miercuri un purtător de cuvânt al Grupului de luptă central, Aleksandr Savciuk, relatează Tass,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Grupul de luptă central, cu ajutorul forţelor şi capacităţilor sale de recunoaştere, a detectat mişcări de personal ale celei de-a 81-a Brigăzi Mobile Aeriene şi a celei de-a 58-a Brigăzi Motorizate în zona Torsk şi în districtul fforestier Serebrînca (în regiunea ucraineană Doneţk). În urma loviturilor artileriei, inamicul a suferit pierderi de personal”, anunţă el într-o postare pe canalul pe Telegram al Ministerului rus al Apărării.

Potrivit purtărorului de cuvânt, Grupul de luptă a atacat cu artileria peste 120 de ţinte inamice în regiunea Krasnîi Lîman (fostul nume al oraşului Lîman, situat în regiunea ucraineană Doneţk), şi anume aproape 100 de grupuri de putere de foc şi de personal , şapte bastioane şi 20 de poziţii de artilerie.

”Avioanele Grupului de luptă rus continuă să atace instalaţii ale naţionaliştilor ucraineni”, dă asigurări Savciuk.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.