Rusia anunţă luni că forţe ruse au doborât trei avioane ucrainene de vânătoare de tip Suhoi 25 (Su-25), unul în apropiere de Insula Şerpilor, la Marea Neagră, iar celelalte în regiunile Mîkolaiv şi Harkov, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministerul rus al Apărării anunţă totodată că rachete ruseşti de înaltă precizie au atins două posturi de comandament în regiunea ucraineană Harkov.

El anunţă că s-au efectuat atacuri asemănătoare în ”republicile” autoproclamate proruse Doneţk şi Lugansk, în vederea distrugerii unor drone.

Moscova precizează că, de la începutul invaziei Ucrainei, forţe ruse au distrus 168 de avioane, 125 de elicoptere, 889 de vehcule aeriene fără pilot, 307 sisteme de rachete antiaeriene şi 3.108 tancuri şi alte vehicule de luptă blindate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.