Rusia anunţă sâmbătă că a doborât două drone ucrainene - în apropiere de Moscova şi în Belgorod, o regiune de la frontiera cu Ucraina -, în contextul unei multiplicări a atacurilor de acest tip asupra teritoriului rus, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Apărarea aeriană rusă a doborât, în noaptea de voneri spre sâmbătă, o dronă care se apropia de Moscova, a anunţat sâmbătă primarul capitalei ruse Serghei Sobianin.

”În această noapte, forţele de apărare aeriană au distrus o dronă în apropiere de Moscova, în districtul Istrinskii”, anunţă del într-o postare pe Telegram.

Potrivit primelor informaţii, ”nu există nici victime şi nici pagube. Serviciile de urgenţă se află la faţa locului”, anunţă el.

Altă dronă ucraineană a fost doborâtă sâmbătă dimineaţa de apărarea aeriană rusă în districtul Şebekino, în regiunea Belgorod, la frontiera cu Ucraina, anunţă într-un comunicat Ministerul rus al Apărării.

Către ora 6.00 GMT (9.00, ora României), ”o tentativă a regimului de la Kiev de a efectua un atac terorist cu o dronă împotriva unor instalaţii pe teritoriul rus a fost împiedicată”, anunţă pe Telegram ministerul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.