Purtătorul de cuvânt al Ministrului rus al Apărării, Igor Konaşenkov, a declarat că forţele armate ruse au distrus o fabrică de muniţie de lângă Kiev, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anterior, au existat informaţii despre explozii în capitala Ucrainei Kiev. Dar există puţine informaţii despre unde au avut loc. 

Konaşenkov a spus: "Peste noapte, rachete de înaltă precizie lansate cu aer au distrus o fabrică de muniţii în apropierea oraşului Brovarî din regiunea Kiev". 

Primarul oraşului Brovarî, Igor Sapojko, a susţinut că „unele elemente de infrastructură au fost afectate” la primele ore ale zilei de duminică. Un jurnalist AFP la faţa locului nu a observat nicio distrugere, fum sau incendiu.

Primarul oraşului aflat la aproximativ 12 kilometri nord-est de Kiev a făcut apel ca locuitorii să rămână calmi.

Autorităţile de la Kiev au spus că noaptea a fost liniştită, în afară de sirene de raid aerian, fără noi explozii înregistrate de sâmbătă, scrie DPA. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.