Autorităţile sanitare din Rusia au anunţat sâmbătă un nou vârf de decese asociate Covid-19 înregistrat în ultimele 24 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest interval, 1.241 de oameni au murit şi au fost înregistrate 39.256 de cazuri de contaminare, potrivit The Guardian.

La începutul săptămânii, mare parte dintre cele peste 80 de regiuni ale Rusiei au ieşit dintr-un concediu de şapte zile impus în încercarea de a opri creşterea mare a numărului de cazuri.

De la începutul pandemiei, Rusia a înregistrat 8,9 milioane de cazuri de infectare şi aproximativ 250.000 de decese asociate, potrivit datelor Universităţii Johns Hopkins.

La nivel mondial, de la descoperirea SARS-CoV-2, la finalul anului 2019, în Wuhan (China), au fost înregistrate mai mult de 252,5 milioane de cazuri de infectare şi peste 5 milioane de decese asociate, potrivit datelor Universităţii Johns Hopkins.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.