Trupele ruse au bombardat un spital regional de oncologie din oraşul Nikolaev, sudul Ucrainei, a declarat pe Facebook directorul Autorităţii Regionale de Sănătate a oraşului, Maksym Beznosenko, conform BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Doar un nebun îi poate ataca pe cei slabi. Acei oameni slabi sunt pacienţii noştri. Chiar acum, aceşti monştri au bombardat spitalul de oncologie. Un spital care oferă îngrijiri pacienţilor bolnavi de cancer din toată regiunea Nikolaev", a spus el.

"Dacă ura împotriva inamicului se uneşte - suntem deja cea mai unită naţiune din lume. Dacă Rusia vede pacienţii bolnavi de cancer ca pe un adversar egal care reprezintă o ameninţare - nu este doar bolnavă, ci se află deja în agonie. Şi acesta este singurul lucru asta ne poate înveseli în astfel de circumstanţe”, a adăugat el.

Potrivit lui Beznosenko, atacul nu a provocat pagube semnificative.

”Continuăm să lucrăm”, a mai spus el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.