Premierul britanic Rishi Sunak şi vicepreşedintele american Kamala Harris au condamnat ţările care sprijină eforturile liderului rus Vladimir Putin în Ucraina şi consideră că deja s-a ajuns la un război global, potrivit unui comunicat transmis de biroul premierului britanic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Premierul şi vicepreşedinta Harris au condamnat acele ţări care au sprijinit eforturile lui Putin din punct de vedere politic şi militar", a precizat biroul său într-un comunicat transmis după întâlnirea celor doi lideri, sâmbătă, la Conferinţa de Securitate de la Munchen.

"Ei au fost de acord că războiul lui Putin în Ucraina este un război global, atât în ceea ce priveşte impactul său asupra securităţii alimentare şi energetice, cât şi în ceea ce priveşte implicaţiile sale asupra normelor acceptate la nivel internaţional, cum ar fi suveranitatea", arată comunicatul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.