Regina Elizabeth II a fost sfătuită de medici să se odihnească două săptămâni şi, astfel, nu va întreprinde vizite oficiale în acest timp, a anunţat Palatul Buckingham.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Monarhul în vârstă de 95 de ani ar putea să se ocupe de unele chestiuni lejere în această perioadă, inclusiv să susţină audienţe prin sistem videoconferinţă, a mai precizat Palatul.

A fost menţionat că regina intenţionează să participe la slujba de Remembrance Sunday de la Cenotaph din 14 noiembrie.

După ce a anulat o vizită în Irlanda de Nord, tot la sfatul medicilor, pe 20 octombrie regina Elizabeth II a petrecut 24 de ore la un spital privat din Londra, unde i-au fost făcute mai multe analize. Ea şi-a reluat angajamentele publice săptămâna aceasta, marţi, când, de la Castelul Windsor, s-a întâlnit virtual cu mai mulţi ambasadori.

A fost anunţat că nu va participa la COP26, conferinţa ONU pe probleme de climă, găzduită de Glasgow, însă ea a înregistrat deja mesajul pe care îl va transmite.

„Medicii au sfătuit că Majestatea Sa poate continua să întreprindă sarcini uşoare, de la birou, în această perioadă, inclusiv audienţe virtuale, dar să nu facă vizite oficiale. Majestatea Sa regretă că asta înseamnă că nu va putea participa la Festival of Remembrance, sâmbătă, 13 noiembrie”, a transmis Palatul.

Evenimentul comemorativ are loc anual în prezenşţa membrilor familiei regale, la Royal Albert Hall.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.