Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a fost nevoită să îşi anuleze toate evenimentele de amploare de la Palatul Buckingham şi Castelul Windsor pentru restul anului, din cauza epidemiei de coronavirus, a anunţat joi palatul, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Au fost analizate o varietate de posibilităţi pentru a vedea dacă este posibil ca învestiturile să aibă loc în siguranţă, în conformitate cu recomandările”, a anunţat Palatul Buckingham pe site-ul propriu, referindu-se la ceremoniile în care o persoană primeşte o onoare din partea unui membru al familiei regale.

”Din păcate, din cauza numărului mare de invitaţi şi de beneficiari participanţi, nu a fost posibil să găsim o modalitate sigură prin care să organizăm în siguranţă aceste evenimente, în condiţiile actuale”, a explicat comunicatul.

Regina în vârstă de 94 de ani intenţiona să se întoarcă în această lună la Castelul Windsor, din vestul Londrei, şi să folosească Palatul Buckingham doar pentru audienţele şi angajamentele de amploare mai mică, în conformitate cu recomandările.

Regina Elizabeth a fost nevoită să anuleze mai multe evenimente în acest an din cauza virusului, inclusiv ceremonia tradiţională din luna aprilie care marca ziua sa de naştere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.