Regele Suediei Carl Gustaf XVI, 75 de ani, şi regina Silvia, 78 de ani, au fost testaţi pozitiv pentru Covid, a anunţat Palatul într-o declaraţie marţi, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Regele şi regina, care sunt complet vaccinaţi cu trei doze, prezintă simptome uşoare şi se simt bine, având în vedere circumstanţele”, a anunţat Palatul. 

Suedia a înregistrat 11.507 de cazuri de Covid-19 pe 30 decembrie şi a anunţat 42.969 de cazuri şi 20 de decese, de vineri până luni. 

Carl Gustaf XVI a urcat pe tron la vârsta de 27 de ani, la moartea bunicului său Adolf Gustaf VI în 1973. S-a căsătorit cu regina Silvia în 1976. Cuplul regal are trei copii: prinţesa moştenitoare Victoria, cea mai mare, este prima în linia succesiunii la tron, prinţul Carl Philip, Duce de Värmland, şi prinţesa Madeleine, Ducesă de Hälsingland şi Gästrikland. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.