Aflat în cadrul unei ceremonii, marţi, la Hillsborough Castle, regele Charles III şi-a manifestat frustrarea cauzată de un stilou a cărui cerneală curgea, relatează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regele Charles IIII şi Regina Consoartă Camilla s-au aflat marţi la Hillsborough Castle pentru o întâlnire cu membri ai Adunării Naţionale a Irlandei de Nord. Cuplul regal a participat la recepţie, iar la finalul acesteia au semnat în cartea de oaspeţi.

Regele Charles al III-lea, care a semnat primul, a constatat că stiloul pe care urma să îl folosească a curs şi l-a murdărit de cerneală pe degete. ”Oh, Doamne, urăsc stiloul ăsta!” a fost auzit spunând Regele atunci când s-a ridicat şi i-a înmânat instrumentul de scris Reginei Consoarte, care i-a replicat: ”Priveşte, a curs peste tot”. Toată scena s-a petrecut în faţa camerelor de luat vederi, care au mai surprins un amănunt. Regele a completat greşit data vizitei, scriind 12 septembrie în loc de 13, şi a corectat-o după ce a întrebat în jur.

Vizita Regelui şi a Reginei Consoarte în Irlanda de Nord a fost parte a turului Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, pe care cuplul regal l-a efectuat în aceste zile, după decesul Reginei Elizabeth II.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.