Regatul Unit şi-a atins, cu un uşor avans, obiectivul de a vaccina - până la jumătatea lui aprilie - cu o primă doză de vaccin împotriva covid-19 toate persoanele în vârstă de peste 50 de ani şi persoanele cele mai vulnerabile şi expuse, a anunţat Guvernul britanic, relatează AFP:

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am depăşit, în prezent, o etapă extrem de semnificativă în programul nostru de vaccinare prin vaccinarea tututor celor care se află în cele nouă grupe de risc mare” din cauza noului coronavirus, care a ucis peste 127.000 de oameni în regat, a anunţat luni, într-un comunicat, premierul Boris Johnson.

Peste 32 de milioane dintre cei 66 de milioane de locuitoriai ţării au fost vaccinaţi cu cel puţin o doză de vaccin în Regatul Unit.

Londra îşi menţine obiectivul de a vaccina cu cel puţin o doză de vaccin anticovid toţi adulţii ăână la sfârşitul lui iulie, în pofida problemelor cu care se confruntă vaccinul împotriva covid-19 AstraZeneca-Oxford.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.