Războiul din Ucraina este prezentat ca "cea mai politicoasă operaţiune militară specială", într-un text postat pe site-ul Ambasadei Federaţiei Ruse la Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cu ajutorul celei mai „politicoase” operaţiuni militare speciale, Rusia urmăreşte obiectivul de a pune capăt genocidului de 8 ani al populaţiei din Donbass efectuat de către regimul criminal de la Kiev. Această muncă grea, care nu întotdeauna se bucură de recunoştinţă, va fi dusă la capăt, iar după victoria în acest război, adevărata pace va predomina în urma urmelor în ţara ucraineană", potrivit unui text intitulat "Despre război şi pace în Ucraina" postat pe site-ul Ambasadei Federaţiei Ruse la Bucureşti.

Textul vorbeşte despre situaţia din Mariupol şi despre "ucronaziştii" din Regimentul Azov şi "mercenari străini" cu paşapoarte ucrainene.

De asemenea, anunţurile privind asistenţa acordată Ucrainei sunt considerate  "retorică şi comportament din ce în ce mai militant", al "Occidentului colectiv", în timp ce despre Departamentul trezoreriei SUA, în text se afirmă că "se grăbeşte să devină un „lider al presiunii de sancţiuni” asupra Rusiei".

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.