Ministrul Afacerilor Interne din Republica Moldova, Pavel Voicu, a fost diagnosticat cu COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Pentru a preveni apariţia unor informaţii eronate în mass-media vreau să confirm faptul că, în urma procedurii de testare la infecţia cu virusul de tip nou, ieri am fost confirmat pozitiv cu o formă uşoară de COVID-19. Nu a fost necesară spitalizarea mea, iar la moment sunt în autoizolare la domiciliu, starea sănătăţii este satisfăcătoare”, a scris Voicu pe Facebook.

Ministrul de Interne a subliniat că acest fapt nu influenţează activităţile MAI, „toate procesele sunt sub control, iar de fiecare domeniu în parte responsabili de gestionare sunt secretarii de stat şi şefii de arme”.

„Cu toate măsurile de protecţie, totuşi fiind antrenaţi zilnic în activităţi de prevenire a răspândirii virusului, nimeni din noi nu este asigurat că nu va fi infectat. Aveţi grijă de sănătatea Dumneavoastră şi chiar dacă unele restricţii au fost anulate, continuaţi să respectaţi recomandările autorităţilor”, a precizat Pavel Voicu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.