Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, spune că Parlamentul trebuie să se convoace şi să schimbe membrii Curţii Constituţionale. Declaraţia a fost făcută într-o conferinţă de presă, transmite deschide.md.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Vreau să vă felicit cu victoria dar este o victorie simbolică pentru că PDM nu-şi recunoaşte înfrângerea. Nu poate Guvernul Filip să demisioneze atât timp cât după 8 iunie ei deja se aflau ilegal în funcţie. Acum Parlamentul trebuie să se convoace să schimbe membrii Curţii Constituţionale. Cea mai simplă metodă este ca membrii CCM să revizuiască deciziile. Mă adresez Procurorului general dar şi CNA - daţi-vă demisia”, a declarat Dodon precizând că Maia Sandu şi colegii săi ar trebui să intre astăzi în cabinetele lor. 

Partidul Democrat a decis să cedeze puterea Guvernului învestit de majoritatea ACUM - PSRM, prin demisia Guvernului condus de Pavel Filip.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.