Liderul rus Vladimir Putin şi preşedintele SUA Donald Trump au discutat sâmbătă, în timp ce se îndreptau către locul în care urma să fie făcută fotografia de familie la summitul de Cooperare Economică Asia - Pacific, din Vietnam, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deşi Casa Albă a anunţat că nu este programată nicio întâlnire oficială, cei doi şi-au strâns mâinile vineri seară, la un dineu, precum şi sâmbătă, în deschiderea principalei reuniuni a summitului desfăşurat la Danang.

Imagini difuzate de televiziuni îi arată pe Putin şi Trump stând de vorbă în timp ce se îndreaptă către locul unde urmau să facă poza de familie.

Casa Albă a anunţat vineri că nu va avea loc o întâlnire oficială din cauza agendelor celor doi şefi de stat, dar este posibil ca cei doi să se întâlnească totuşi în contextul acţiunilor din cadrul summitului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.