Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al liderului de la Kremlin, le-a numit prostituate pe femeile care l-au acuzat pe producătorul de film Harvey Weinstein de hărţuire şi agresiune sexuală, scrie The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Peste 80 de femei au depus mărturie privind comportamentul neadecvat al cineastului american. În timpul unei întâlniri avute cu studenţii la Universitatea de Stat din Moscova, Peskov a vorbit despre acuzaţiile care i-au fost aduse lui Weinstein.

„Poate că este un nenorocit, dar nimeni nu a mers la poliţie să spună «Weinstein m-a violat». Nu, au vrut să câştige 10 milioane de dolari. Cum numeşti o femeie care se culcă cu un bărbat pentru 10 milioane de dolari? Poate că sunt dur, dar este numită prostituată”, a afirmat el.

Purtătorul de cuvânt a pus sub semnul întrebării valul de acuzaţii de hărţuire sexuală de la Hollywood, care a afectat şi alte staruri. El este de părere că hărţuirea sexuală a devenit o modă.

„Dacă te-a atins, dacă te-a hărţuit, de ce ai rămas tăcută? De ce nu ai mers la poliţie?”, a făcut el referire la presupusele victime care au păstrat tăcerea mulţi ani.

Comentariile lui Peskov vin după şase luni de la izbucnirea scandalului care l-a avut în centru pe Harvey Weinstein. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.