O biserică din statul american Indiana protestează faţă de politica lui Donald Trump privind imigraţia şi a montat în curte o cuşcă în care se află statui ale pruncului Isus, feciorei Maria şi Iosef.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Episcopalian Christ Church Cathedral a amplasat luni seară instalaţia şi reprezentanţii ei motivează că şi cei trei au fost refugiaţi.

Biserica a explicat faptul că acţiunea ei este răspuns la separarea de către autorităţi a copiilor imigranţilor de părinţii lor.

„Nu vom sta să privim cum copii sunt luaţi de lângă părinţii lor şi familiile din comunităţile şi congregaţiile noastre”, a spus reerendul Stephen Carlsen, de la Christ Church Cathedral, într-un comunicat citat de BBC.

Ideea acestei forme de protest a aparţinut reverendului Lee Curtis. El a declarat pentru NBC News că mai mulţi membri ai congregaţiei reprezintă prima sau a doua generaţie de imigranţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.