Preşedintele american Joe Biden anunţă luni că ”probabil” ”cetăţeni americani se află între persoanele ţinute ostatice de către Hamas” şi că administraţia sa colaborează cu autorităţile israeliene să le le elibereze, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful statului american anunţă într-un comunicat că cel puţin 11 americani au fost ucişi în ofensiva grupării islamiste palestiniene, o veste ”sfâşietoare”.

Washingtonul nu ştie unde se află trei cetăţeni americani, mai anunţă el, potrivit CNN.

Un oficial american de rang înalt din domeniul apărării a avertizat tot luni Hamasul să nu ia ”decizia proastă” de a deschide un al doilea front împotriva Israelului la frontiera cu Libanul.

”Suntem profund îngrijoraţi că Hezbollahul ar putea să ia decizia proastă de a deschide un al doilea front în acest conflict” care a început sâmbătă cu atacuri Hamas din Fâşia Gaza, a avertizat acest oficial, la Washington.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.