Prinţul Charles şi soţia sa Camilla le-au scris o scrisoare angajaţilor poştei regale britanice pentru a le mulţumi pentru rolul lor în ajutarea familiilor şi prietenilor să rămână conectaţi în această perioadă de izolare cauzată de pandemia de coronavirus, notează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Britanicii nu s-au putut întâlni cu rudele şi prietenii lor timp de aproape şapte săptămâni, ca parte a măsurilor decise de guvern în pandemie. Premierul Boris Johnson ar urma să anunţe duminică o relaxare foarte limitată a măsurilor.

Într-o scrisoare adresată “tuturor celor de la Poşta Regală”, datată la 5 mai, Prinţul Charles şi soţia sa precizează că mulţi oameni le-au trimis scrisori celor dragi în în această perioadă.

“Valoarea incredibilă a ceea ce faceţi voi nu a fost niciodată mai importantă decât acum. Astăzi, când mulţi oameni – inclusiv noi – sunt obligaţi să stea acasă, Poşta Regală joacă un rol absolut vital în a ţine familiile şi prietenii în legătură unii cu alţii. De aceea putem spune doar că suntem profund recunoscători”, se arată în scrisoarea celor doi.

Scrisoarea a fost preluată de poştaşul Neil, din pragul reşedinţei Birkhall a cuplului, unde Prinţul Charles s-a refăcut după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.