Kate, prinţesa de Wales, s-a întors acasă, fiind exernată după ce a suferit o intervenţie chirurgicală abdominală, a anunţat luni Palatul Kensington într-un comunicat, în care se precizează că soţia prinţului moştenitor face progrese în ceea ce priveşte ameliorarea stării de sănătate, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Palatul Kensington a precizat că prinţesa Kate s-a întors acum acasă, în Windsor.

CITEȘTE ȘI Kate Middleton a fost externată, dezvăluie The Sun, Palatul Kensington nu confirmă
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Kate, în vârstă de 42 de ani, a petrecut aproape două săptămâni la spitalul London Clinic, recuperându-se după ce a fost operată pentru o afecţiune nespecificată, dar necanceroasă. Natura exactă a operaţiei lui Kate, al cărei anunţ a fost o surpriză, nu a fost dezvăluită, dar se aşteaptă ca prinţesa să aibă nevoie de câteva luni de recuperare.

"Face progrese bune", precizează comunicatul Palatului Kensington. "Prinţul şi prinţesa doresc să mulţumească enorm întregii echipe de la London Clinic, în special personalului dedicat, pentru îngrijirea pe care i-au acordat-o", menţionează comunicatul transmis în numele prinţilor de Wales.

Regele Charles, socrul lui Kate, se află încă în acelaşi spital de unde a fost externată Kate, după ce vineri a suferit o intervenţie chirurgicală din cauza prostatei mărite.

Regele a vizitat-o pe nora sa, Catherine, înainte de propriul tratament la acelaşi spital.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.