Principalul suspect în cazul uciderii jurnalistei Viktoria Marinova a fost reţinut, scrie site-ul nova.bg, care notează că autorităţile nu au confirmat informaţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Bărbatul cu cetăţenie română, de origine ucraineană, reţinut în investigaţia privind uciderea jurnalistei Victoria Marinova a fost eliberat

Potrivit postului de televiziune NOVA, care citează surse apropiate anchetei, este vorba despre un bărbat identificat în baza probelor ADN găsite la locul crimei, pe malul Dunării, la Ruse.

Suspectul a fost reţinut în Germania, acolo unde a reuşit să fugă după comiterea crimei.

Site-ul bulgar notează că probele ADN prelevate de la locul crimei au coincis 100 la sută cu cele ale suspectului reţinut în Germania. Acesta are 21 de ani, iar poliţia le-a reţinut atât de soţia acestuia, cât şi pe mătuşa tânărului.

Autorităţile au refuzat să comenteze informaţiile publicate de nova.bg.

Victoria Marinova, prezentatoare TV şi director administrativ la postul regional TVN, a fost violată şi ucisă, cadavrul său fiind găsit aproape de malul Dunării, la Ruse, a anunţat duminică poliţia bulgară.

Marinova, care avea 30 de ani, ar fi fost violată, bătută şi strangulată. Cadavrul său a fost găsit de un trecător, sâmbătă după-amiază, şi seara a fost identificat de familia femeii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.