Primarul oraşului Istanbul, Ekrem Imamoglu, a anunţat că a fost spitalizat după ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus şi a avut febră, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ieri seară, în jurul orei 9.p.m am avut febră şi o temperatură de 38 de grade Celsius. Am petrecut noaptea la spital", a spus el într-un videoclip filmat din spital. 

"Acum mă simt bine. Febra mea nu e rea. Procesul continuă. Nu există nimic negativ din punct de vedere medical".   

Spitalul American din Istanbul a transmis că Imamoglu, un opozant al lui Tayyip Erdogan, a fost internat la ora 19.00 GMT, după ce a acuzat probleme respiratorii. A fost testat pozitiv pentru coronavirus iar tratamentul său continuă. 

Imamoglu, de la Partidul Popular Republican, a fost ales primar în cadrul alegerilor din iunie 2019, o lovitură pentru Erdogan şi partidul său de guvernământ AKP. 

De atunci, au existat tensiuni sporadice între municipalitatea sa şi guvernul central, inclusiv dispute privind strângerea de fonduri şi măsuri de combatere a pandemiei de coronavirus în primele faze ale epidemiei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.