Primarul general al Chişinăului, Dorin Chirtoacă, care se află în arest la domiciliu, a fost fotografiat plimbându-se pe străzile din oraş, relatează Point.md, citat de UNIMEDIA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Edilul a fost fotografiat pe strada Mihai Viteazul , iar imaginile au fost trimise Point.md.

Autorul fotografiilor, l-ar fi văzut miercuri pe edil, pe strada Mihai Viteazul din centrul capitalei moldovene.

Totodată, liderul grupului PSRM din Consiliul Municipal Chişinău, Ion Ceban, a scris marţi pe Facebook că Dorin Chirtoacă ar fi fost surpins în timp ce intra în oficiul poştal din sectorul Ciocana al oraşului.

Consilierul socialist a promis chiar şi un premiu pentru cei care vor reuşi să-l fotografieze sau să-l filmeze pe edil în timp ce încalcă madatul de arest la domiciliu.

„Se spune ca Dorin Chirtoacă se plimba azi (marţi – n.r.) pe la Ciocana, a intrat la poşta, după la Telecom. Interesant, dacă e adevărat, s-ar putea cere înregistrarea de la camere de luat vederi. Cred că nu e caz singular, cine face o poza sau înregistrare...un premiu bun. Ca să nu fim chiar toţi prostiţi”, a scris Ion Ceban.

Contactată telefonic de către redacţia UNIMEDIA, avocata primarului general, Tatiana Iovu, nu a răspuns la telefon pentru a confirma sau infirma dacă Dorin Chirtoacă ar fi încălcat obligaţia de a nu părăsi domiciliul.

Pe 26 mai, primarul general, Dorin Chirtoacă, a fost plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Edilul este bănuit de trafic de influenţă, în dosarul parcărilor cu plată în Chişinău.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.