Transmiterea în direct a primei seri a Convenţiei Naţionale Republicane (RNC), care oficializează candidatura lui Donald Trump în alegerile prezidenţiale americane de la 3 noiembrie, a fost urmărită de 15,8 milioane de telesprectatori, iar la cea a Partidului Democrat s-au uitat 18,7 milioane, la aceleaşi posturi, potrivit Insitutului Nielsen Media Research, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această audienţă a fost măsurată la zece posturi, între orele locale 22.00 şi 23.00, şi nu include navigatorii pe Internet.

Fox News a fost cel mai urmărit post, cu 7,1 milioane de telespectatori.

Prima seară a convenţiei republicane a fost marcată de intervenţiile fostei ambasadoare americane la ONU Nikki Haley, fiului mai mare al preşedintelui Donald Trump Jr. şi a lui Mark şi Patricia McCloskey, un cuplu din Saint-Louis care a ţintit cu arma manifestanţi Black Lives Matter (BLM).

Prima seară a convenţiei democrate din 2016 a fost mai urmărită decât cea a Partidului Republican.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.