A fost publicată prima fotografie oficială a Prinţesei de Wales, după ce aceasta a suferit o intervenţie chirurgicală abdominală în luna ianuarie. Imaginea cu Kate şi copiii ei, realizată chiar de prinţul William, a fost făcută publică de Ziua Mamei, ca mulţumire pentru sprijinul constant al publicului în urma problemelor de sănătate prin care a trecut soţia sa, relatează SkyNews.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kate, soţia prinţului moştenitor al Marii Britanii, nu a mai fost văzută în public de când s-a alăturat celorlalţi membri ai familiei regale pentru o plimbare în ziua de Crăciun.

Zilele trecute, site-ul de ştiri mondene cu celebrităţi TMZ a publicat o fotografie făcută de paparazzi cu prinţesa Catherine într-o maşină condusă de mama ei, la Castelul Windsor, însă acum Palatul Kensington a dat publicităţii prima fotografie oficială, făcută chiar de prinţul William.

CITEȘTE ȘI Prinţesa Kate a fost fotografiată pentru prima dată după operaţia abdominală

În fotografie, Kate zâmbeşte şi pare sănătoasă, fiind înconjurată de prinţii George şi Louis şi de prinţesa Charlotte, toţi trei zâmbind larg.

"Vă mulţumesc pentru urările voastre amabile şi pentru sprijinul continuu din ultimele două luni", a scris Kate într-un mesaj pe X. "Vă doresc tuturor o Zi a Mamei fericită", a adăugat ea.

Ziua Mamei este sărbătorită duminică în Marea Britanie. Fotografia a fost făcută la începutul acestei săptămâni în Windsor, unde locuieşte familia, a precizat biroul prinţesei de Wales de la Palatul Kensington.

Viitoarea regină, în vârstă de 42 de ani, a fost internată la spitalul London Clinic pentru o operaţie planificată, pe 16 ianuarie. Prinţesa s-a întors acasă de la spitalul privat după 13 zile, iar Palatul Kensington a declarat la acea vreme că prinţesa "face progrese bune", dar are nevoie de o recuperare îndelungată.

Se aşteaptă ca Kate să revină la îndatoririle regale oficiale abia după Paştele catolic.

Speculaţiile privind starea ei de sănătate au sporit în mediul online de când prinţul William s-a retras luna trecută de la comemorarea naşului său la Castelul Windsor din cauza unei "probleme personale".

Palatul Kensington nu a făcut publică natura problemei de sănătate pentru care a fost operată Kate, dar se ştie că nu este vorba de cancer.

Biroul prinţesei de Wales a emis o declaraţie la începutul acestei luni, reiterând că va furniza doar "actualizări semnificative" despre recuperarea lui Kate.

Intervenţia chirurgicală a lui Kate a avut loc în aceeaşi zi în care oficialii palatului au anunţat că Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, va intra şi el în spital pentru a fi tratat pentru o mărire de prostată. În timpul spitalizării regelui, echipa sa medicală a descoperit că acesta suferă de o formă nespecificată de cancer. Monarhul a fost nevoit să îşi amâne angajamentele publice în timp ce se supune tratamentului, deşi a fost fotografiat îndeplinind unele dintre îndatoririle sale de şef de stat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.