Preşedintele Turkmenistanului, Kurbanguly Berdymukhamedov, şi-a numit, sâmbătă, fiul în funcţia de ministru al Industriei şi Construcţiilor, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numirea ca ministru a lui Serdar Berdymukhamedov, în vârstă de 38 de ani, vine la mai puţin de un an de când fiul preşedintelui devenise guvernatorul unei provincii. Ascensiunea rapidă a bărbatului a provocat polemică, considerându-se că preşedintele îl pregăteşte pe fiul său să îi succeadă la conducerea ţării.

Potrivit Reuters, în noua sa funcţie, la fel ca în cea precedentă, Serdar Berdymukhamedov va superviza probabil proiectul de construire a unei noi capitale a provinciei Ahal, pe care a condus-o până acum.

Preşedintele Berdymukhamedov a semnat în această săptămână un decret prin care se alocă 1,47 miliarde de dolari pentru importurile de materiale de construcţii, echipamente şi tot ce mai este necesar pentru construirea noului oraş.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.