Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a lansat joi după-amiază un atac surprinzător la adresa presupusei operaţii estetice a unei moderatoare, susţinând că Mika Brzezinski de la MSNBC ”sângera oribil din cauza unui lifting facial” în timpului vizitei sale la staţiunea luxoasă Mar-a-Lago, transmite BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, preşedintele american a ţinut să-l atace şi pe co-prezentatorul matinalului Morning Joe, Joe Scarborough.

Brzezinski l-a acuzat în această săptămână pe preşedinte că dezvoltă o dictatură în Statele Unite.

”Am auzit că emisiunea cu ratinguri proaste @Morning_Joe vorbeşte rău despre mine (nu vă mai uitaţi)”, a scris miliardarul într-un mesaj postat pe Twitter.

De asemenea, preşedintele a susţinut că ”nebuna Mika cu un IQ mic” şi ”psihopatul Joe” au insistat să-l viziteze în perioada Anului Nou la Mar-a-Lago.

”Ea sângera rău din cauza unui lifting facial. Am zis nu!”, a completat Trump.

Brzezinski a răspuns cu un atac personal, postând o reclamă de pe o cutie de cereale şi sugerând că miliardarul american are mâini mici, o glumă adeseori exploatată de show-urile de comedie din SUA.

”Nu mi-am imaginat niciodată ziua în care mă voi gândi dacă este sub demnitatea mea să-i răspund preşedintelui Statelor Unite”, a scris directorul de relaţii publice de la NBC News, Mark Kornblau.

În timpul campaniei electorale, miliardarul american a fost un invitat frecvent la emisiunea Morning Joe de pe MSNBC.

De asemenea, matinalul a fost acuzat că-i dă un tratament favorabil lui Donald Trump.

Însă, relaţia dintre miliardar şi cei doi moderatori s-a răcit considerabil după ce emisiunea a început să-l prezinte într-un mod mai puţin favorabil pe Trump.

Calomniile preşedintelui american sunt mult mai remarcabile având în vedere că Scarborough şi Brzezinski au declarat în luna mai că Donald Trump s-a oferit să îi cununeze la Mar-a-Lago.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.