Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro, care s-a întâlnit cu omologul său american Donald Trump în weekendul trecut, a fost testat pozitiv cu coronavirus, dezvăluie postul Fox News fără să citeze vreo sursă, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Fox Business Network, o reuniune de urgenţă a fost convocată la Casa Albă după testul pozitiv al şefului statului brazilian.

Preşedintele american a anunţat că urmează să susţină o conferinţă de presă cu privire la coronavirus la ora locală 15.00 (21.00, ora României).

Fiul preşedintelui brazilian Eduardo Bolsonaro a anunţat pe Twitter că rezultatele testelor de depistare nu sunt cunoscute încă, după ce un jurnalist de la cotidianul Rio O Dia a dezvăluit că un prim test efectuat de şeful statului brazilian s-a dovedit pozitiv.

Donald Trump a declarat joi că nu este îngrijorat de posibilitatea de a fi fost expus coronavirusului, după ce a luat cina, săptămâna trecută, la Mar-a-Lago, în Florida cu Bolsanoro şi un consilier al lui Jair Bolsonaro care a fost depistat ulterior cu covid-19.

Şeful serviciului de presă al lui Bolsonaro, Fabio Wajngarten, a fost diagnosticat  cu coronavirus şi plasat în carantină la domiciliu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.