Preşedinta Maia Sandu l-a primit la Chişinău pe ministrul Apărării al Franţei, Sébastien Lecornu, căruia i-a mulţumit pentru sprijinul puternic oferit de ţara sa în parcursul european, dar şi pentru susţinerea acordată la întărirea securităţii şi apărării naţionale. ”În contextul războiului de la hotar, suportul Franţei în domeniul securăţii ne va ajuta să fim mai rezilienţi la provocări şi să contribuim la construcţia unei Europe mai puternice şi unite”, a transmis Maia Sandu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

”Preşedinta Maia Sandu l-a salutat la Chişinău pe ministrul Apărării al Franţei, Sébastien Lecornu, cu care a discutat despre dinamica excelentă a relaţiilor bilaterale de prietenie şi întărirea capacităţilor de apărare ale ţării noastre. Şefa statului a remarcat că este prima vizită a unui ministru de apărare din Franţa, fapt care demonstrează nivelul înalt de încredere între ţările noastre. Preşedinta i-a mulţumit ministrului Lecornu pentru sprijinul puternic oferit de ţara sa în parcursul european, dar şi pentru susţinerea acordată la întărirea securităţii şi apărării naţionale”, a transmis Preşedinţia Republicii Moldova, îmtr-un comunicat oficial.

”În contextul războiului de la hotar, suportul Franţei în domeniul securăţii ne va ajuta să fim mai rezilienţi la provocări şi să contribuim la construcţia unei Europe mai puternice şi unite. Preşedinta a menţionat că Franţa este un prieten de nădejde, iar Moldova preţuieşte această prietenie, care ne ajută să progresăm şi să consolidăm democraţia noastră”, mai spune comunicatul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.