Anchetatorii au identificat un nou suspect care ar fi putut avea un rol în atentatele de la Bruxelles, a anunţat, vineri, presa belgiană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anchetatorii au identificat un nou suspect despre care bănuiesc că ar fi avut un rol în atentatele de la Bruxelles - un cetăţean sirian de 28 de ani, pe nume Naim al-Hamed, potrivit publicaţiei belgiene De Morgen.

Jurnaliştii susţin că el s-ar fi aflat pe o listă cu suspecţi trimisă altor servciii de securitate europene după atacurile de marţi din capitala Belgiei.

Pe aceeaşi listă se află şi numele lui Mohamed Abrini, dar şi ale lui Najim Laachraoui şi Khalid El Bakraoui, morţi în atentate.

De Morgen mai scrie că Naim al-Hamed era suspectat şi în legătură cu atentatele de la Paris, din noiembrie 2015, în care au murit 130 de oameni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.