Un poliţist belgian le-ar fi transmis superiorilor încă din decembrie 2015 adresa exactă unde se ascunde Salah Abdeslam, însă documentul nu a fost transmis mai departe, sscrie în ediţia de vineri publicaţia La Derniere Heure.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit surselor jurnaliştilor belgieni, ofiţerul, din localitatea belgină Maline, a trecut în raportul confidenţial adresa rue des Quatre Vents nr.79, în Molenbeek, locul unde s-ar ascunde teroristul suspectat de implicare în atentatele de la Paris. 

Documentul ar fi trebuit să ajungă la celula antitero a poliţiei din Bruxelles, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

În acelaşi raport din decembrie, poliţistul a vorbit şi despre desele contacte pe care fiul unui anume D’Jamilla Mohamed, Abid, le are cu Salah Abdeslam.

Cei doi, Abid şi Abdeslam, au fost arestaţi vinerea trecută, chiar la adresa pe care şefii poliţistului din Maline o aveau din decembrie. De altfel, acesta a sesizat situaţia şi a fost deschisă o anchetă.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.