Premierul sloven Janez Jansa l-a felicitat miercuri pe Donald Trump pentru ”alegerea” sa, în pofida faptului că preşedintele american în exerciţiu s-a declarat învingător înaintea numărării voturilor exprimate în alegerile prezidenţiale americane de marţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”E destul de clar că americanii l-au ales pe Donald Trump”, a scris pe Twitter şeful Guvernului de la Ljubljana, care conduce partidul SDS (antimigraţie).

Janez Jansa este - împreună cu omologul său ungar Viktor Orban - unul dintre puţinii lideri europeni care şi-au exprimat susţinerea faţă de candidatura lui Donald Trump.

El a apreciat că Joe Biden, candidatul democrat la fotoliul de la Casa Albă, ar fi ”cel mai slab preşedinte din istoria Statelor Unite”.

Slovenia este ţara natală a Primei Doamne a Stateor Unite Melania Trump, un fost manechin, care a fost naturalizată americană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.