Premierul spaniol Pedro Sanchez i-a îndemnat, vineri, pe conaţionalii săi să îi urmeze exemplul şi să renunţe la cravată pentru ca factura la energie să scadă, având în vedere faptul că vor folosi la o intensitate mai mică aerul condiţionat, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mi-ar plăcea să remarcaţi că nu am cravată”, a spus Sanchez zâmbind, la o conferinţă de presă la Madrid. “Asta înseamnă că putem cu toţii să facem economie din punct de vedere al energiei”, a adăugat el.

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Pedro Sanchez a precizat că le-a cerut miniştrilor şi responsabililor administraţiilor să procedeze la fel şi a îndemnat sectorul privat să le urmeze exemplul.

“Dacă nu este deja cazul, mi-ar plăcea să nu purtaţi cravată atunci când nu este necesar. Şi astfel puteţi contribui la economia de energie care este atât de necesară în ţara noastră”, a mai declarat premierul spaniol.

Pedro Sanchez poartă de obicei costum şi cravată la angajamentele publice, în special la conferinţele de presă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.