Premierul Marii Britanii, Theresa May, are de gând să-şi avertizeze miniştrii împotriva scurgerilor de informaţii cu privire la chestiunile discutate în întâlnirile private ale Guvernului. Miniştrii urmează să se reunească la şedinţa săptămânală de marţi de pe Downing Street, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

May este nevoită să recurgă la ameninţări, după ce mai multe scurgeri de informaţii au ajuns în weekend în paginile publicaţiilor din Marea Britanie.

Ministrul Finanţelor, Philip Hammond, a sugerat duminică faptul că acei miniştri care se opun abordării sale pentru scoaterea ţării din blocul comunitar au transmis informări împotriva sa către presa din Regatul Unit.

Un purtător de cuvânt guvernamental a refuzat că discute despre conţinutul scurgerilor de informaţii, dar a sugerat că premierul le va aminti miniştrilor că Executivul trebuie să fie capabil să ţină discuţii despre politica guvernamentală în privat.

Ministrul Transporturilor, Chris Grayling, a încercat să minimalizeze clivajele din Cabinet cu privire la Brexit.

”Nu văd acele clivaje uriaşe care îmi sunt sugerate de ziarele de duminică, cred că cineva exagerează” a declarat Grayling.

Hammond a refuzat să comenteze scurgerile de informaţii, care dezvăluiau poziţia sa cu privire la faptul că bugetarii primesc prea mulţi bani în Marea Britanie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.