Donald Trump apare - într-un tablou instalat la Casa Albă - într-un bar împreună cu Lincoln şi Reagan, o operă de artă văzută de către telespectatori în timpul unui interviu acordat de către actualul preşedinte emisiunii CBS ”60 Minutes”, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tabloul apare într-un cadru larg, surprins în timpul unei discuţii cu jurnalista Lesley Stahl de la CBS care-l intervivează într-un birou, la Casa Albă.

În tablou, agăţat pe peretele din spatele său, Trump este aşezat la o masă de bar împreună cu foşti preşedinţi republicani - George W. Bush, Richard Nixon, Ronald Reagan, Gerald Ford, Abraham Lincoln şi alţii.

Ei par să dicute la un pahar - ”soda” pentru Trump, care nu bea alcool -, binedispuşi.

Tabloul - "The Republican Club" - a fost pictat de Andy Thomas, specializat în artă figurativă şi scene americane clasice - Far West, Războiul de secesiune.

El a pictat, de asemnea, un "The Democratic Club", simetric, cu Barack Obama, Bill Clinton şi Kennedy.

Andy Thomas a declarat pentru revista Time că Donald Trump i-a apreciat lucrarea, în persoană.

”Mi-a spus «nu-mi plac cele mai multe dintre portretele care mi se fac»”, a declarat el. ”Şiare dreptate, este greu de pictat. Are portrete foarte rele cu el”, a apreciat artistul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.