Poliţia britanică îi caută în Irlanda de Nord pe Ronan Hughes, în vârstă de 40 de ani, şi Christopher Hughes, în vârstă de 34 de ani, doi fraţi din Armagh, pe care-i suspectează de omor prin imprudenţă şi trafic de persoane, după ce a găsit săptămâna trecută 39 de morţi într-un camion frogorific în apropiere de Londra, a anunţat marţi Poliţia din Essex, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Găsirea şi discutarea cu fraţii Hughes este crucială în ancheta noastră”, a subliniat Stuart Hooper.

”La ora actuală, noi credm că ei se află în Irlanda de Nord, dar ei au legături şi cu Republica Irlanda. Dacă ştiţi unde se află sau dacă aveţi informaţii despre locul în care se află, trebuie să sunaţi echipa mea”, a îndemnat el.

Şoferul camionului, Maurice Robinson, a compărut luni în justiţie. El este acuzat de omor prin imprudenţă, spălare de bani, trafic de persoane şi favorizarea imigraţiei clandestine.

Potrivit actului acuzării, el a conspirat împreună cu Ronan Hughes şi alte persoane, a declarat procuratura.

Detectivi care anchetează cu privire la cele 39 de cadavre au arestat alte trei persoane, pe care le-au eliberat între rimp pe cauţiune.

Poliţia irlandeză a arestat, tot în cadrul anchetei, un bărbat.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.