Pete Buttigieg, secretar de stat american al Transporturilor, şi soţul lui Chasten, au anunţat pe reţelele de socializare că gemenii pe care i-au adoptat s-au născut, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o postare, secretarul de stat al Transporturilor şi fost candidat la o nominalizare la alegerile prezidenţiale din partea democraţilor a spus: "Chasten şi cu mine... suntem încântaţi să-i primim în familie pe Penelope Rose şi Joseph August Buttigieg". 

Familia Buttigieg a anunţat luna trecută că vor să adopte. Distribuind o fotografie cu bebeluşii sâmbătă, ei au spus că sunt "recunoscători pentru toate urările plăcute de când au împărtăşit prima dată vestea că devenim părinţi". 

Unul dintre gemeni poartă numele tatălui lui Buttigieg, Joseph, un profesor la Notre Dame, care a murit în 2019.

Buttigieg, 39 de ani, este fost primar al South Bend, Indiana. Este primul părinte homosexual declarat din Cabinetul american care a devenit prima persoană gay confirmată de Senatul american pentru un post în Cabinet. 

The Washington Post a anunţat în iulie că familia Buttigiegs s-a înscris pe o listă pentru adoptarea unui copil sau copii abandonaţi sau părăsiţi. 

Cei doi s-au cunoscut în 2015 pe o aplicaţie de întâlniri Hinge şi s-au căsătorit trei ani mai târziu.

Atunci când Pete Buttigieg a anunţat că Pete şi Chasten vor să adopte, prima doamnă Jill Biden a distribuit mesajul de pe Twitter şi a spus: "Felicitări, ţie şi lui Chasten! Bine aţi venit în lumea părinţilor!". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.