Companiile aeriene au anulat duminică 102 zboruri cu plecare şi sosire pe aeroportul din Dublin din cauza unei furtuni care era prognozată să facă ravagii pentru restul zilei, a anunţat operatorul aeroportului, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Furtuna Isha a cauzat anularea a 24 de aterizări până la ora 17.00 GMT, în timp ce 27 de zboruri au fost deviate spre alte aeroporturi, a precizat aeroportul din Dublin într-o postare pe platforma de socializare X.

Serviciul naţional de meteorologie al Irlandei, Met Eireann, a emis duminică dimineaţa devreme o avertizare meteorologică de culoare portocalie pentru cea mai mare parte a ţării, inclusiv Dublin, ceea ce înseamnă că vântul poate avea un impact semnificativ asupra oamenilor, proprietăţilor şi activităţii într-o zonă.

Zone din vest şi nord-vest au fost plasate sub o avertizare roşie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.