Un număr tot mai mare de persoane s-au întors în Ucraina din Polonia, fie pentru a-şi vizita rudele, fie pentru a se întoarce la casele lor, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cifrele serviciului polonez de frontieră arată că 22.000 de persoane au intrat sâmbătă în Ucraina, în timp ce 19.200 au plecat.

Unii se întorc pentru a-şi vedea familia, poate doar pentru câteva zile, şi rămân în apropierea graniţei înainte de a se întoarce. 

Alţii se îndreaptă spre casă şi spun că vor rămâne, în ciuda avertismentelor unor oficiali precum primarul Kievului, Vitali Kliciko, care a declarat că nu este încă sigur să se mute înapoi în oraş. 

Potrivit Organizaţiei Naţiunilor Unite, milioane de oameni au fugit din Ucraina de la începutul războiului - dar peste 650.000 au trecut acum în cealaltă parte a ţării, dinspre Polonia. 

  

  

  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.