Vicepreşedintele american Mike Pence a condamnat miercuri ”tentative de atac” vizându-i pe fostul şef al statului Barack Obama, pe Hillary Clinton şi postul CNN, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aceste acţiuni laşe sunt de dispreşuit şi nu îşi au locul în această ţară”, a scris într-un mesaj postat pe Twitter vicepreşedintele lui Donald Trump.

El a mulţumit forţelor de ordine şi a dat asigurări că ”cei vinovaţi vor fi aduşi în faţa justiţiei”.

Secret Service, o unitate specială de poliţie însărcinată cu protecţia preşedintelui şi altor demnitari, a anunţat miercuri că a interceptat o bombă trimisă lui Hillary Clinton şi a descoperit un ”posibil” dispozitiv exploziv trimis lui Barack Obama.

Tot miercuri, o echipă de genişti din cadrul poliţiei a fost trimisă la sediul CNN de la New York, iar redacţia postului a fost evacuată din cauza unui colet suspect.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.